Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

1. Vrijblijvend intake

Allereerst maken wij een afspraak voor de intake. Zo kunnen wij uw situatie in kaart brengen, waardoor wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Het intakegesprek kan uiteraard in een persoonlijk gesprek maar ook telefonisch of zelfs op basis van e-mail.

2. Offerte

Uw wensen en verzoeken leggen wij vast tijdens het intakegesprek. Aan de hand van deze zullen wij voor u een offerte opstellen. Deze is natuurlijk kosteloos en vrijblijvend.

3. U levert de administratie aan

Zowel voor u als voor ons tijd te besparen zullen wij u adviseren hoe u de administratie het beste kunt inrichten. U kunt de administratie persoonlijk, per post of zelfs digitaal aanleveren. Het is van belang dat u dit op de juiste manier doet en natuurlijk volledig. Daarom hebben wij een lijst voor u gemaakt die u van ons krijgt na de intakegesprek.

4. Uw administratie wordt ingevoerd

Om u beter inzicht te kunnen geven wordt uw facturen, bonnen en de bankmutaties periodiek ingevoerd in onze software. Zo heeft u altijd zicht op de financiële stand van uw
onderneming. Bovendien is het ook mogelijk om een tussentijdse rapport samen te stellen.

5. Periodieke aangiftes

Wij zullen uw periodieke aangiftes zoals BTW-aangifte, loonaangifte en eventueel accijns en verbruiksbelasting opstellen en tijdig indienen.

6. Evaluatie & afsluiten boekjaar

Na het verwerken van de financiële administratie wordt de volgenden met u besproken:

- Resultaat boekjaar
- Kosten en omzet vergelijking
- Opmerkingen / notities
- Eventueel vragen worden beantwoord

7. Jaarrekening / rapportage

Na eventuele correcties stellen wij voor u de jaarrekening op. Zo krijgt u de juiste informatie tot de kern samengevat die u nodig heeft.

8. Jaarlijkse aangiftes en verplichtingen

Uw aangifte inkomstenbelasting en of vennootschapsbelasting wordt door ons opgesteld, besproken en ingediend bij de Belastingdienst. Tevens verzorgen wij ook de deponering van uw jaarrekening (B.V.) bij de KvK.

Heeft u vragen of wilt u overstappen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Ook begeleiden wij u kosteloos bij het overstappen van u huidige adviseur en nemen eventuele zorgen uit uw handen.