Over ons

Wie zijn we?

Countiva is een administratiekantoor dat uw administratieve en fiscale zaken volledig uit handen neemt. Gedeeltelijk of volledig, dit bespreken wij u met een persoonlijk gesprek.

Onze missie

Wij ontzorgen u van alle administratie lasten. Zo bespaart u veel tijd en energie die u kan besteden aan uw bedrijfsactiviteiten.

Wat doen wij?

Over ons

Een belangrijk onderdeel van een onderneming wat vaak over het hoofd wordt gezien is de boekhouding. Naast het feit dat het wettelijk verplicht is, kunt u een goede administratie gebruiken als een waardevolle gereedschap om overzicht te creëren van al uw inkomsten, uitgaven en bedrijfsresultaat. Dit overzicht kan een goede basis zijn voor het nemen van juiste beslissingen. Zo kan en solide en heldere boekhouding u en uw bedrijf helpen successen te behalen. Voor veel ondernemers is het dagelijks onderhouden van een financiële administratie een grote last en vergt veel tijd dat u beter in uw kerntaken kunt besteden. Countiva kan de administratieve last van u overnemen en zo veel kostbare tijd en energie besparen. Door de jarenlange ervaring biedt Countiva de uitstekende uitkomst voor al uw administratieve lasten. Onze tevreden klantennetwerk, bestaande uit kleine tot middelgrote zelfstandigen, is opgebouwd door trouw te blijven aan onze belangrijke kernprincipes: klantgerichtheid en nauwkeurigheid. Door trouw te blijven aan deze principes kunnen wij u uitermate professionele en deskundige diensten verlenen. We houden uw administratie nauw in de gaten en maken het tegelijkertijd ook makkelijk voor u. Zo kunnen wij uw administratie ook bijhouden als wij slechts foto’s ontvangen van uw bonnen, gemakkelijk en snel. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons te nemen. U kunt ons via de mail, telefonisch en zelfs via Whatsapp bereiken!

Waarom kiest u Countiva?

________________

Diensten specifiek op maat voor ieder klant. Dit doen wij door persoonlijk met u in gesprek te gaan om uw wensen en situatie in kaart te brengen. Bovendien kunt u ons altijd makkelijk bereiken door te bellen, mailen of zelfs via WhatsApp.

Countiva biedt verschillende pakketten aan voor een vaste prijs per maand. Door de vaste prijzen zijn er achter geen verrassingen en weet u precies waar u aan toe bent. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van ons uurtarief.

Bij ons kunt u uw administratie op elk wijze aanleveren. Digitaal / Per post / Persoonlijk / Cloud / WhatsApp. De keuze is aan de klant. 

  • Jaarrekening
  • Omzetbelastingen
  • Inkomstenbelastingen
  • Vennootschapsbelastingen
  • Permanente stukken zoals; KvK uittreksel en overeenkomsten

U kunt uw documenten inzien via uw mobiel met een iOS/Android app. 

Tijd kost geld. Zowel voor u als voor ons tijd te besparen zullen wij u adviseren hoe u de administratie het beste kunt inrichten /aanleveren.

Tevens werken wij samen met de beste softwareleveranciers. Met deze hulpmiddelen kunnen wij kwalitatief werk aanleveren in minder tijd. Dit is één van de redenen waarom wij u lagere tarieven kunnen aanbieden.

Hoe gaan wij te werk?

01.

Intake & Offerte

Allereerst maken wij een afspraak voor de intake. Zo kunnen wij uw situatie in kaart brengen, waar wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Het intakegesprek kan uiteraard in een persoonlijk maar ook een telefonisch of zelfs op basis van e-mail. Aan de hand van deze zullen wij voor u een offerte opstellen. Deze is natuurlijk kosteloos en vrijblijvend.

02.

U levert de administratie aan.

Zowel voor u als voor ons tijd te besparen zullen wij u adviseren hoe u de administratie het beste kunt inrichten. U kunt de administratie persoonlijk, per post of zelfs digitaal aanleveren. Het is van belang dat u dit op de juiste manier doet en natuurlijk volledig. Daarom hebben wij een lijst voor u gemaakt die u van ons krijgt na de intakegesprek.

03.

Uw administratie wordt ingevoerd

Om u beter inzicht te kunnen geven wordt uw facturen, bonnen en de bankmutaties periodiek ingevoerd in onze software. Bovendien is het ook mogelijk om een tussentijdse rapport samen te stellen.

04.

Periodieke aangiftes

Wij zullen uw periodieke aangiftes zoals BTW-Aangifte, loonaangifte en eventueel accijns en verbruiksbelasting opstellen en tijdig indienen.

05.

Evaluatie & Jaarrekening

Na het verwerken van de financiële administratie wordt de omzet en kostenposten met u gedeeld. Na eventuele correcties stellen wij voor u de jaarrekening op. Zo krijgt u de juiste informatie tot de kern samengevat die u nodig heeft.

06.

Jaarlijkse aangiftes en verplichtingen

Uw aangifte inkomstenbelasting en of vennootschapsbelasting wordt door ons opgesteld, besproken en ingediend bij de Belastingdienst. Tevens verzorgen wij ook de deponering van uw jaarrekening (B.V.) bij de KvK.

1
Tevreden klanten
100
Jaarrekening
1 K+
Boeking
1
Aangiftes

Heeft u vragen of wilt u overstappen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Ook begeleiden wij u kosteloos bij het overstappen van u huidige adviseur en nemen eventuele zorgen uit uw handen.