Over ons

Wie zijn we?

Countiva is een administratiekantoor dat uw administratieve en fiscale zaken volledig uit handen neemt. Gedeeltelijk of volledig, dit bespreken wij u met een persoonlijk gesprek.

Onze missie

Wij ontzorgen u van alle administratie lasten. Zo bespaart u veel tijd en energie die u kan besteden aan uw bedrijfsactiviteiten.

Wat doen wij?

Wij verwerken uw administratie en lichten u in over de cijfers. Natuurlijk worden uw aangiftes ook netjes op tijd ingediend bij de Belastingdienst. Uitstel nodig? Natuurlijk regelen wij dit ook voor u.

Over ons

Een belangrijk onderdeel van een onderneming wat vaak over het hoofd wordt gezien is de boekhouding. Naast het feit dat het wettelijk verplicht is, kunt u een goede administratie gebruiken als een waardevolle gereedschap om overzicht te creëren van al uw inkomsten, uitgaven en bedrijfsresultaat. Dit overzicht kan een goede basis zijn voor het nemen van juiste beslissingen. Zo kan en solide en heldere boekhouding u en uw bedrijf helpen successen te behalen. Voor veel ondernemers is het dagelijks onderhouden van een financiële administratie een grote last en vergt veel tijd dat u beter in uw kerntaken kunt besteden. Countiva kan de administratieve last van u overnemen en zo veel kostbare tijd en energie besparen. Door de jarenlange ervaring biedt Countiva de uitstekende uitkomst voor al uw administratieve lasten. Onze tevreden klantennetwerk, bestaande uit kleine tot middelgrote zelfstandigen, is opgebouwd door trouw te blijven aan onze belangrijke kernprincipes: klantgerichtheid en nauwkeurigheid. Door trouw te blijven aan deze principes kunnen wij u uitermate professionele en deskundige diensten verlenen. We houden uw administratie nauw in de gaten en maken het tegelijkertijd ook makkelijk voor u. Zo kunnen wij uw administratie ook bijhouden als wij slechts foto’s ontvangen van uw bonnen, gemakkelijk en snel. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons te nemen. U kunt ons via de mail, telefonisch en zelfs via Whatsapp bereiken!

Waarom kiest u Countiva?

Diensten specifiek op maat voor ieder klant. Dit doen wij door persoonlijk met u in gesprek te gaan om uw wensen en situatie in kaart te brengen. Bovendien kunt u ons altijd makkelijk bereiken door te bellen, mailen of zelfs via WhatsApp.

Countiva biedt verschillende pakketten aan voor een vaste prijs per maand. Door de vaste prijzen zijn er achteraf geen verrassingen en weet u precies waar u aan toe bent. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van ons uurtarief.

Bij ons kunt u uw administratie digitaal, per post of persoonlijk aanleveren. De keuze is aan de klant.

  • Jaarrekeningen
  • Omzetbelastingen
  • Inkomstenbelastingen
  • Vennootschapsbelastingen
  • Permanente stukken zoals; Kvk uittreksel, overeenkomsten.

U kunt uw documenten inzien via uw mobiel met een iPhone/Android app.

Tijd kost geld.

Zowel voor u als voor ons tijd te besparen zullen wij u adviseren hoe u de administratie het beste kunt inrichten/aanleveren.

Tevens werken wij samen met de beste softwareleveranciers. Met deze hulpmiddelen kunnen wij kwalitatief werk aanleveren in minder tijd. Dit is één van de redenen waarom wij u lagere tarieven kunnen aanbieden. 

Jaarrekeningen
projects-icon.png
Tevreden klanten
heart-icon.png
K+
Boekingen
code-lines-icon.png
Aangiftes
award-icon-free-img.png

Heeft u vragen of wilt u overstappen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Ook begeleiden wij u kosteloos bij het overstappen van u huidige adviseur en nemen eventuele zorgen uit uw handen.